Защо да последвате Дентален център „Биодент“ в социалните мрежи?

Социалните мрежи са пълни с информация за всичко и всички. Там можете да намерите стари приятели или адреса на най-посещаваното заведение в момента. Те са забавни и често сами не разбираме как сме прекарили часове в скролване и цъкане  из съдържанието им.

Ние от Дентален център „Биодент“ също си имаме профили в социалните мрежи Facebook и Instagram. В тях ние много се стараем да предлагаме съдържание, което да помогне на всеки потребител, независимо дали той е пациент на някой от нашите лекари или просто тръси информация за оралното си здраве.

Ако се чудите дали да се присъедините към нашето „Биодент“ – виртуално общество, със сигурност тази статия ще Ви помогне с любопитна информация. Днес ще си поговорим малко по-подробно за нещата, които публикуваме в социалните мрежи, за да можете и Вие да се убедите колко страхотни са нашите страници там. ☺

1.Искате да ни опознаете

В социалната мрежа Instagram имаме рубрика „Опознай своя лекар“. Там в поредица от различни постове представяме специалистите, които работят в Денатален център „Биодент“. Всеки от тези постове съдържа снимка на зъболекар от нашия екип и подробна информация за неговото медицинско образование и специализация. Там можете да прочетете всичко за всеки от нас. ☺ Естествено рубриката стартира с основателката и здравата основата на „Биодент“ – д-р Катя Славова. От тази публикация ще разберете, че освен отличен специалист по стоматология, д-р Славова е специализирала и „Здравен мениджмънт“ и е експерт по акредитация на лечебните заведения.

2. Искате да научавате първи всички новини около ДЦ „Биодент“

В последната година сме свидетели на това, че правилата за посещение на различните лечебни заведения се променят много бързо. Зъболекарските кабинети не правят изключение. За да сте винаги запознати с последните изменения, можете да следите страниците ни в социалните мрежи. Там ще намерите актуална информация за работното ни време и правилата, които трябва да спазвате за посещенията си при нас.

В профилите си в социалните мрежи, често публикуваме и новините за най-новите и иновативни процедури, от които може да се възползват нашите пациенти, както и подробна информация за съответната апаратура, с коато се извършват споменатите процедури.

Освен всичко това, във Facebook често публикуваме и кога вашите деца могат да се възползват от безплатни процедури, като силанизация на млечните им зъбки. Оралното здраве при децата е изключително важно за нас и често обръщаме внимание на тази тема в нашият блог и в различни постове в социалните мрежи.


3. Любопитни сте и искате повече информация за оралното здраве


Основната ни цел е да сме полезни, както на пациентите в кабинетите на нашите дентални специалисти, така и на потребителите, които ни следват в социалните мрежи. Профилите ни във Facebook и Instagram изобилстват от постове със съвети за здравето на вашите зъби и венци, за оралната хигиена, за процедурите и видовете лечение, които предлагаме на пациентите си. Можете да намерите много любопитна и полезна информация, която да Ви помогне в грижата за здравето и красотата на усмивката Ви.

За да сме максимално полезни, започнахме и рубриката си във Facebook „Съвети от специалиста“. Тя се състои в сравнително кратки, но достатъчно подробни публикации, със съвети по различни теми касаещи здравето на устната кухина. Например – Превенция срещу възпалението на венците. В този пост ще намерите информация за симптомите на това заболяване, защо се получава и как можете да се преборите с него. Нашият парадонтолог – любимата ни д-р Силвия Петкова-Иванова, винаги е насреща за преглед и установяване на проблема, ако имате оплаквания, свързани с вашите венци.

4. Искате да се свържете с нас

Напоследък все по-често се налага схващането, че ако искаш да се свържеш с някого най-лесно е да го направиш през социалните мрежи. Затова и ние от ДЦ „Биодент“ се стараем винаги да сме възможно най-близо до Вас, в случай на нужда. Винаги можете да намерите всичките ни контакти и активни връзки към сайта и имейла ни в нашите профили в социалните мрежи. Както се казва, ние сме на един лайк разстояние .


5. Наш пациент сте и ни обичате ☺

Много от Вас вече са част от нашето дентално семейство. Вие сте наш пациент или приятел още от годините преди социалните мрежи да навлязат в живота ни. Познавате се лично с един или няколко души от нашия екип и се интересувате какво правим.


Като ни последвате във Facebook или Instagram, ще виждате какво правим и ще знаете всички последни новини свързани с нас. Ние от Дентален център „Биодент“ обичаме да поддържаме нашите пациенти и приятели информирани, а социалните мрежи са най-лесният и удобен начин за това.

Previous
Previous

Биодент – първият Slow Dentistry ® дентален център в България.

Next
Next

Миенето на зъбите и новите технологии и забавление за възрастни