Биодент – първият Slow Dentistry ® дентален център в България.

В дентален център Биодент подобряваме стандартите за грижа към нашите пациенти с помощта на Slow Dentistry ®.

Позовавайки се на дългогодишен опит и експертиза в сферата на денталното здраве, настъпи моментът в който дентален център Биодент официално се присъедини към общността на Slow Dentistry ® през 2021г.

С цел надграждане на познанията, технологиите и процедурите за лечение, в дентален център Биодент натрупахме опита, който ни доведе до изграждането на изцяло нов стандарт и революционна алтернатива в денталната медицина.

Като първият сертифициран Slow Dentistry ® дентален център в България, нашата мисия е непрестанно усъвършенстване на стандартите за грижа към пациентите, осигурявайки безопасност, комфорт и пълно разбиране към провежданото лечение.

Във видеото ще се запознаете с нашите опитни специалисти, които споделят какви са принципите на работа в дентален център Биодент и защо метода Slow Dentistry® гарантира по-добро и качествено лечение.

Какви са принципите на работа при метода Slow Dentistry® в дентален център Биодент?


Да предоставяме цялостна дентална грижа от висок клас, без болка и притеснение за пациентите, е наш основен приоритет.  Грижим се не само за оралното здраве, но и за неговото отражение върху пълноценния начин на живот, прилагайки 4-те универсални принципа при Slow Dentistry ®:

  • Следване на стриктни протоколи за дезинфекция, прилагани върху всички повърхности и инструментариум. 

  • Осигуряване на информирано съгласие от страна на пациентите, касаещо лечебния план и цените, преди старта на лечението.

  • Поставяне на упойка при необходимост, отделяйки достатъчно време, което да осигури обезболяващ ефект.

  • Употреба на кофердам, който предотвратява кръстосана инфекция при лечение на коренови канали и пломби.


Какви ползи носи метода Slow Dentistry ® за пациентите на Биодент?

В дентален център Биодент адаптирахме както философията на биологично ориентирана дентална медицина, която се фокусира върху минимално инвазивни техники на лечение, така и основните принципи на работа при метода Slow Dentistry ®. Но какво означава това за вас, нашите пациенти?
.
Залагайки на метода Slow Dentistry ®, ние повишаваме стандартите си на дентална грижа, а нашите пациенти получават:

  • необходимото внимание при достатъчно време, в което да ги опознаем, и съответно – да приложим най-подходящото лечение;

  • пълна безопасност при провеждането на процедурите, съобразени с тяхното здравословно състояние;

  • висококачествено лечение, проведено според принципи, които благоприятстват както зъболекаря, така и пациента.

Експертни познания и съвременни похвати – всичко нужно за добро орално здраве в дентален център Биодент.


Изградихме стабилен екип от квалифицирани лекари, които ежедневно влагат своите опит и експертиза в отличното здраве на нашите пациенти. Посрещаме всеки пациент с усмивка и подсигуряваме техния комфорт, служейки си с най-съвременната апаратура и изпитани практики.

От своето създаване, дентален център Биодент е място, в което полагаме грижи за здравето на нашите пациенти, спазвайки всички принципи на работа при метода Slow Dentistry ®.  

А сега, 30 години по-късно, все още сме отдадени на наложените си принципи – залагаме на безупречността, за да може всеки пациент да получи висококачествена дентална грижа във всяко едно от направленията в нашата практика.

Вярваме, че Slow Dentistry ® е бъдещето на денталното здраве, а пациентите на дентална клиника Биодент могат да бъдат сигурни, че тяхната усмивка е в добри ръце.

Previous
Previous

Дентален център Биодент празнува своя 30-ти рожден ден.

Next
Next

Защо да последвате Дентален център „Биодент“ в социалните мрежи?