Биодент с грижа не само към денталното здраве, а и към цялостното ви благосъстояние.

Дентален център Биодент носи основата на дългогодишния професионален опит на специалисти в сферата на денталното здраве.

Мисията ни и единствената ни цел е да трансформираме усмивките на пациентите си и едновременно с това да се фокусираме върху общото им здраве, като по този начин повлияем положително на начина им на живот.

С над 30-годишен опит и практика, с непрекъснато развитие на материалната база, квалификация на екипа и използване на най-новите технологии в сферата, се стремим да предоставим на всеки наш пациент висококачествена и изцяло индивидуална дентална грижа. Следвайки основните си принципи, към практиката си адаптирахме философията на биологично ориентирана дентална медицина, която свързва денталното здраве с общото ви здравословно състояние.

Споделяме с вас видео, в което ще научите повече за лечението по метода Biological Dentistry и как то влияе на всеки наш пациент.

Каквa е идеологията на Биологично ориентираната дентална медицина?


Биологично ориентирана дентална медицина е бъдещето на оралното здраве. Процесът на лечение започва с третиране на възпаленията в устната кухина, като впоследствие лекува цялото тяло. Наша задача е да вземем под внимание цялостното ви състояние и да се уверим, че прилаганото лечение няма да навреди нито на устата и зъбите, нито на тялото ви.⠀

Какви са принципите, които спазваме в Биодент, свързани с денталното здраве на пациентите ни?

Ние се грижим не само за оралното ви здраве, но и неговото отражение върху пълноценния ви начин на живот като:

  • се фокусираме върху превенцията

  • използваме на минимално инвазивни техники на лечение

  • избягваме употребата на метал в процедурите

  • използваме изцяло биосъвместими материали.

  • използваме PRF – обогатен на тромбоцити фибрин, след вадене на зъби, който ускорява естественото оздравяване на тялото след хирургична интервенция.

Здравето на устната ви кухина и здравето на тялото ви са неразривно свързани.

Предлагания набор от лечения, прегледи и манипулации на дентален център Биодент са за всеки, който иска да се довери на доказан специалист, който да предложи правилното дентално лечение, което играе ключова роля за превенцията на редица общи заболявания. Наша мисия е да ви предоставим функционален план за лечение, който не само ви дава страхотна усмивка и здрави зъби, но и подобрява вашето здраве и връща жизнеността и енергията ви. Затова по време на преглед при нас, ние анализираме не само зъбите и устата, но и цялостното ви здравословно състояние.

Previous
Previous

7 професионални съвета за отлично дентално здраве