Select Page

Когато погледнете в огледалото, какво виждате? Отражението, което виждате дали е това, което искате да видите? Казвате ли си “Не се чувствам по-стар, но защо виждам по-възрастен човек в огледалото?”. Остаряването е необратим процес, но Вие не трябва да изглеждате по-стари също.

Когато търсите начини да изглеждате по-млади, има различни процедури и продукти, които да Ви помогнат.  Те Ви подмладяват обаче само частично, докато пълната промяна на Вашата усмивка може да промени цялостната Ви визия.

Защо усмивката Ви, Ви придава по-възрастен вид?

Това, което повечето възрасти не осъзнават, че техните усмивки не са със същия цвят и  белота както са били в техните младини. Употребата на кафе, чай, червено вино, червени плодове и зеленчуци, пушене, предизвикват нарушаване на емайла на зъбите. Това води до промяна в техния цвят и вид.  С възрастта зъбите започват да се обезцветяват.

Как може пълната промяна на усмивката ми да ме направи да изглеждам по-млад?

Най-бързият и ефективен метод за естетическо подобряване на Вашата усмивка е чрез избелване на зъбите. То може да се направи както в домашни условия чрез силиконови шини, така и клинично – чрез лампа за избелване.

Има ли и други начини да направя усмивката ми да изглежда по-млада?

Избелването на зъбите обикновено е първата стъпка да постигнете желаната визия. Избелването на зъбите променя обаче само и единствено цвета на зъбите. Промяната във формата, захапката, дължината на зъбите може да стане чрез протетично възстановяване – бондинг, корони, фасети, мостове и пр.

 

Никога не е прекалено късно да се погрижите за Вашата усмивка! Малка промяна днес може да подобри усмиката Ви за години напред!

 

 

Д-р Катя Славова
Д-р Катя Славова

Д-р Катя Славова е завършила стоматологичен факултет град София през 1979 г. и специализирала обща стоматология 1983 г. През 1991 г. Основава ДЦ „Биодент“ в град Елин Пелин, а отдадеността ѝ и непрекъснатият стремеж към развитие и присъединяване на добри специалисти в екипа допринасят за разрастването на дейността на центъра. В резултат на което ДЦ „Биодент“ има и втора локация, в София. Д-р Славова е специализирала Здравен Мениджмънт през 2004 година и е експерт по акредитация на лечебните заведения. В практиката си е завършила и множество допълнителни курсове, следейки и прилагайки най-новите и добри практики в денталната медицина.

Запазете час!