Изберете страница

Този свети Валентин, най-вероятно Вие ще имате желание да прекарате ценно време с любовта на сърцето Ви. Важно е обаче да покажете любов и към Вашата усмивка. Предлагаме Ви няколко съвета как да избегнете кариеси и лош дъх и да бъдете с най-блестящите възможно зъби по време на празника.

  • Лошият дъх е често срещан проблем. Имайте винаги под ръка конец за зъби, така че да успеете да почистите бързо е ефективно плаката и остатъците от храна мужду зъбите. Ако въпреки добрата орална хигиена и използването на конец за зъби, продължавате да имате лош дъх, то непременно посетете Вашия зъболекар за преглед. Може да има друга причина за него.
  • Насладете се максимално на шоколадовите изкушения на свети Валентин! Твърдият шоколад не залепва така по зъбите както дъвчащите бонбони. Също така черният шоколад съдържа по-малко захар от млечния!
  • Най-добре е да избягвате карамелени бонбони, захарни дъвчащи бонбони, твърди захарни бонбони. Могат да бъдат истински кошмар за Вашите зъби. Защо вместо тях не подарите картичка или романтична вечеря?
  • Ако не можете да избегнете захарните изделия, то е добре да им се насладите наведнъж, за да не излагате на постаянна захар Вашите зъби. Също така не забравяйте да пиете вода след като ядете захарни изделия. Това е една лесно приложима техника за орална хигиена.проверка за нарушения
  • Искате да изненадате любовта на живота си? Избелването на зъбите може да бъде точния подарак за перфектна усмивка. Нашите зъболекари ще Ви предложат най-подходящият метод за избелване на зъбите.
Биодент
Биодент

Запазете час!