Изберете страница

Сватбеният сезон е в разгара си и трябва да се подготвите за снимките и камерите. Да заблестите пред обективите с красива и здрава усмивка. Ние сме подготвили няколко съвета да имате перфектна усмивка за всеки повод – сватбен или не.

Стъпка 1 – Перфектна белота

Тази част е една от най-лесните. Предлагаме Ви 1-часово избелване в денталния кабинет чрез лампа за избелване. По този начин ще постигнете най-голямо изсветляване на цвета на зъбите Ви.

Стъпка 2 – Изберете правилния грим

Правилното червило може да направи зъбите Ви да изглеждат на мига по-бели. Ярко червено, вишнево, светло розово са най-добрият избор. Избягвайте червила със синкав нюанс, т.к. те карат зъбите да изглеждат по-жълти. Използването на бронзант също ще помогне зъбите Ви да изглеждат по-светли.

Стъпка 3 – Усмивка!

Първо, отпуснете лицето си. След това се усмихнете нежно, заемете правилната поза, снижете брадичката леко надолу. Застанете и леко под ъгъл срещу камерата.

Стъпка 4 – Упражнявайте се

Няма нищо срамно да практикувате усмивката си пред огледалото, за да добиете самочувствие и увереност. Опитайте се да изглеждате колкото се може по-естествено. Също така забележете и кой ъгъл е най-подходящ за Вас и придава най-добър вид на усмивката Ви.


Не забравяйте, здравата усмивка е красивата такава! Не пропускайте да посещавате редовно лекуващия си зъболекар за профилактични прегледи!

Д-р Катя Славова
Д-р Катя Славова

Д-р Катя Славова е завършила стоматологичен факултет град София през 1979 г. и специализирала обща стоматология 1983 г. През 1991 г. Основава ДЦ „Биодент“ в град Елин Пелин, а отдадеността ѝ и непрекъснатият стремеж към развитие и присъединяване на добри специалисти в екипа допринасят за разрастването на дейността на центъра. В резултат на което ДЦ „Биодент“ има и втора локация, в София. Д-р Славова е специализирала Здравен Мениджмънт през 2004 година и е експерт по акредитация на лечебните заведения. В практиката си е завършила и множество допълнителни курсове, следейки и прилагайки най-новите и добри практики в денталната медицина.

Запазете час!