Изберете страница

През 2010 година д-р Катя Славова печели наградата „Мениджър на дентална практика„. Като мотив журито изтъква широкия мащаб на управление на Дентален Център „Биодент“ със 7 филиала в населени места около Елин Пелин, добрата организация и екип без текучество, енергичната инвестиционна политика и приложение на принципите на съвременния дентален мениджмънт, силната социална ангажираност. 

Повече за награждаването на д-р Катя Славова ще откриете тук

През 2013 година д-р Катя Славова получава покана от „Дарик“ радио. Тя дава обширно интервю по повод „Деня на усмивката“, който се чества на 2 октомври всяка година. 

Цялото интервю на д-р Славова може да чуете тук

Д-р Силвия Петкова взима участие в Годишния конгрес  на Световната дентална федерация (FDI) през 2018 година. Събитието се провежда в Буенос Айрес, Аржентина в началото на септември, като в. „Дентална медицина“ отразява случилото се в брой 42.

Д-р Петкова представя постер свързан с проблемите от пародонтологията. Той е оценен високо и предложен за Poster Awards 2018.

Материалът може да прочетете в брой 42, който ще изтеглите от тук.

Вестник „Дентална медицина“ публикува още един материал за д-р Силвия Петкова година по-късно.

През 2019 година тя показва своя писателски талант в собствен материал, посветен на планирането и организирането на сватбения ден.

„Един прекрасен ден – сватбено вдъхновение“ е проект, който бива създаден през 2013 година. Той цели да вдъхнови бъдещите булки да изживеят живот, който е изпълнен с много любов и уважение към семейството и българските традиции.

Целия материал ще намерите, след като изтеглите брой 44 от този линк.

Запазете час!