Изберете страница

Това време от годината предизвиква у нас желание да подредим домовете си, да отворим прозорците и да усетим свежия въздух отвън. Докато сте в настроение да почистите и освежите около Вас, защо да не отделите и време за освежаване на Вашата усмивка?

Професионалното почистване на Вашата уста включва почистване на зъбна плака, зъбния камък и полиране на зъбите. Чистата и блестяща усмивка от професионалното почистване не е единствената причина да ни посетите. Използвайте това посещение, за да подобрите цялостното здраве на устната Ви кухина:

  • Подновяване на медицинската Ви история. За нас е важно да знаем какво е общото Ви здравословно състояние, какви медикаменти приемате, т.к. това влияе и на денталното Ви здраве.
  • Клиничен преглед и подновяване на денталния Ви статус. Ще направим подробен преглед на цялата Ви устна кухина – наличие на кариеси, дефектни пломби, цвят и текстура на меките тъкани, захапка и пр.
  • Мотивация за орална хигиена. Ще обсъдим с Вас кои са най-подходящите дентални продукти за орална хигиена и какви точно грижи трябва да полагате за устната си кухина.

Не отлагайте пролетното почистване на Вашата устна кухина, а още днес запишете час за почистване на зъбен камък!

 

Биодент
Биодент

Запазете час!